Een greep uit onze diensten

Steeds op maat van de klant

Verkoop zélf uw eigendom en met succes!

Een professionele voorbereiding is de sleutel

voor een succesvolle verkoop!

Marketing

Uw eigendom aantrekkelijk op de markt brengen is ons vak. Uw woning krijgt immers een eigen website, en via onze heuse marketing campagne wordt uw woning vast en zeker in de kijker geplaatst.

Publicaties & Advertenties

Wij zorgen voor de nodige publicaties en advertenties op de belangrijkste immo-sites zoals Immoweb & Zimmo, alsook reguliere postings op Sociale Media, zoals Facebook & Instagram. Wij brengen uw eigendom van A tot Z en 24/24u online in beeld. Wij zoeken actief mee naar kandidaat kopers.

Waardering

Wij helpen u bovendien met een realistische schatting van uw woning, maar u bepaalt de finale vraagprijs! Ook voor officiëel erkende schattingsverslagen kan u bij ons terecht!

Vastgoed Styling

Met een relatief laag budget, maar vooral goed advies en slimme tips, zal uw woning er een stuk aantrekkelijker uitzien. Met vastgoedstyling verhoogt u uw kans op de best mogelijke verkoop!

Verhuur display meubelen

Een ingerichte woning verkoopt 4x sneller dan een leegstaand pand, en bovendien aan een hogere prijs! Wij richten uw woning in met kartonnen display meubelen en decoratie materialen, en laten de koper wegdromen in een ingericht huis.

Visualisatie

Wij zorgen voor professioneel beeldmateriaal zodat uw woning helemaal tot zijn recht komt. Foto’s, video’s, 360° virtual tour, drone beelden, te veel om op te noemen. Het ligt allemaal binnen handbereik.

Verkoopbord

Wij zorgen voor een groot, duidelijk  en zichtbaar verkoopbord dat we persoonlijk komen plaatsen.
Met vermelding van u persoonlijke contactgegevens

Hulp bij administratie

U kan op ons beroep doen voor de volledige administratieve ondersteuning, denk maar aan de aanvraag van alle wettelijk verplichte attesten, zoals EPC-attesten, electriciteitskeuringen, stedenbouwkundige voorschriften, enz.

Het publiek dat u bereikt is 10.000 x groter dan als u het op uw ééntje zou doen.

Verhoog uw kans op een succesvolle verkoop, en kies voor “My Home 4 You”!