INfo

 Mooie ruime open bebouwing in het groen

Welkom in deze charmante woning, een open bebouwing gelegen op een royaal hoekperceel van 25a55ca in een rustige en groene omgeving. Deze woning, gebouwd in 1965 en zorgvuldig gerenoveerd over de afgelopen tien jaar, biedt alles wat u nodig heeft voor comfortabel en duurzaam wonen.

Een van de hoogtepunten van deze woning zijn de splinternieuwe zonnepanelen en thuisbatterij, die zorgen voor zeer lage elektriciteitskosten. Daarnaast is het dak vernieuwd en geïsoleerd, inclusief het dak van de veranda en het platte dak, wat bijdraagt aan de energie-efficiëntie van het huis. Overal in de woning is dubbele beglazing aangebracht en zijn er, behalve in de veranda, rolluiken geïnstalleerd, wat extra veiligheid en isolatie biedt.

De zonovergoten groene tuin met aangelegd terras is een ware oase van rust, perfect om de hele dag van de zon te genieten. De veranda is een heerlijke plek om te ontspannen met een prachtig uitzicht op de tuin.

Binnen vindt u op het gelijkvloers een volledig uitgeruste keuken met aparte eethoek, een salon, een gerenoveerde badkamer met een ligbad en regendouche, een toilet, een wasplaats en een ruime garage van maar liefst 83m2 die plaats biedt voor extra opslag of werkruimte. Op de bovenverdieping vinden we 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 met een extra polyvalente ruimte en dressing, evenals een 2de toilet.

De woning heeft een woonoppervlakte van maar liefst +/-270m² en het perceel is volledig omheind, wat zorgt  voor privacy en veiligheid, ideaal voor gezinnen met kinderen en of huisdieren.

Gelegen in een rustige buurt met fijne buren, is deze woning perfect voor gezinnen. De nabijgelegen voorzieningen omvatten een basisschool op slechts 1 km afstand, evenals supermarkten Aldi en Spar op respectievelijk 1 en 3 km, en een apotheek op 1 km. De woning is omringd door fruitvelden en paardenweides, en biedt snelle toegang tot diverse steden (6min van Herk-de-Stad centrum, 15 minuten van Hasselt centrum, 10 minuten van de oprit E134 Halen).

Plannen met exacte afmetingen beschikbaar op aanvraag.

EPC D =  388 kWh / (m2 jaar)

Maak snel een afspraak met de eigenaar op het nummer             0479/45 81 03 voor een bezichtiging en ontdek zelf alle opportuniteiten die deze woning te bieden heeft. U koopt rechtsreeks bij de eigenaar zonder tussenkomst van een makelaaar!

Ruime woning voorzien van alle comfort woonoppervlakte 270 m2

Grote tuin met open zicht op de weilanden hoekperceel 2555m2

Ruime garage met extra opbergruimte 83m2

Centrale ligging in het groen

Kenmerken

Bekijk de voornaamste uitrusting van dit pand

N

Ruime woning

N

Volledig uitgeruste keuken

N

Gerenoveerde badkamer

N

Zonnepanelen

N

Dubbele beglazing en rolluiken

N

3 slaapkamers + 2 toiletten

N

Extra polyvalente ruimte + dressing

N

Lichtrijke veranda

N

Bijzonder ruime garage 83m2

N

Perceel volledig omheind

N

Grote tuin

N

2555 m2 terrein

N

270 m2 woonoppervlakte

N

Ruime parkeergelegenheid

N

EPC D = 388 kWh / (m2 jaar)

Plannen

Plannen en attesten

Afspraak?

Afspraak maken?

Contacteer de eigenaar rechtstreeks zonder tussenkomst van een makelaar

2 + 1 =