INfo

Karaktervolle villa op een mooie locatiel!

Deze karaktervolle villa met 4 slaapkamers en een polyvalente ruimte voor de uitoefening van een vrij beroep biedt een unieke kans.

Gelegen op een mooi Z-W georiënteerd perceel van 1865 m2 in een rustige residentiële buurt en uitkijkend op de Haspengouwse boomgaarden is dit zonder twijfel een geliefde locatie .

Bij het betreden van de woning, wordt u verwelkomd door een ruime hal en woonkamer, met grote ramen die uitkijken op de tuin, het natuurlijk licht stroomt hier binnen. De aangrenzende keuken biedt ook toegang tot de tuin, ideaal voor zonnige ochtenden of avonden buiten. Op de benedenverdieping bevinden zich tevens een toilet, een bijkeuken en een garage voor 2 auto’s, evenals een droge ruime kelder die veel opslagruimte biedt.

Een interessant kenmerk van deze villa is de polyvalente ruimte van ongeveer 70 m2 , toegankelijk via een aparte ingang , uiterst geschikt voor de uitoefening van een vrij beroep. Ideaal aldus voor ondernemers die hun werk van thuis willen doen.

Op de bovenverdieping vindt u 4 slaapkamers, waarvan sommige uitgerust met balkon en een prachtig uitzicht op de omgeving. Daarnaast is er ook een bureel ruimte en een extra polyvalente ruimte aanwezig die kan worden aangepast aan uw behoeften. Een grote badkamer en een apart toilet maken de bovenverdieping compleet.

Deze karaktervolle villa biedt veel potentieel, te renoveren en in te richten naar eigen smaak. Ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een ruime woning met mogelijkheden voor een vrij beroep. De grond gelegen aan de rechterkant van de woning kan mogelijk verkaveld worden als aparte bouwgrond, mits het verkrijgen van een vergunning.

EPC: 803 kWh/m2 (score F)

Aarzel niet ons te contacteren indien u een bezoek wil inplannen, U koopt rechtstreeks bij de eigenaar.

(info@myhome4you.be of 0470/017.016).

Ruime karaktervolle villa met veel potentieel

Woon opp = 357m2

Polyvalente ruimte voor vrij beroep = 70m2

ZW perceel = 1865m2

Kenmerken

Bekijk de voornaamste uitrusting van dit pand

N

Ruime leefruimte

N

Keuken + bijkeuken

N

Kantoor of praktijkruimte 70 m2 met aparte ingang

N

4 slaapkamers

N

2 toiletten

N

Extra bureel ruimte 1ste verdieping

N

Extra polyvalente ruimte 1ste verdieping

N

Inpandige garage 2 wagens

N

Voldoende parkeerplaats buiten

Plannen

Plannen en attesten

Afspraak?

Afspraak maken?

Contacteer de eigenaar rechtstreeks zonder tussenkomst van een makelaar

10 + 10 =