INfo

Modern handelspand te huur in het centrum van Kermt, top-locatie!

Welkom bij dit prachtig en energiezuinig handelspand gelegen in het bruisende centrum van Kermt. Met zijn strategische ligging op de drukke steenweg Hasselt-Diest, geniet dit handelspand van uitstekende zichtbaarheid en bereikbaarheid.

Kenmerken:

  • Oppervlakte: Het handelspand biedt een ruimte van 160 m², modern ingericht en direct instapklaar. Met aandacht voor detail is de inrichting zorgvuldig ontworpen, wat resulteert in een eigentijdse en uitnodigende sfeer.
  • Etalage: De grote etalage zorgt voor maximale zichtbaarheid, ideaal voor het presenteren van uw producten of diensten aan voorbijgangers. Het pand straalt professionaliteit uit en trekt de aandacht van potentiële klanten.
  • Magazijn en Bergruimte: Naast de winkelruimte is er een aansluitend magazijn met extra bergruimte, waardoor dit handelspand niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook praktisch en functioneel voor uw bedrijfsbehoeften.
  • Toiletvoorziening: Voor het comfort van uw klanten is er een apart toilet beschikbaar.

Locatie:

Centraal gelegen tegenover de kerk en nabij een kruispunt, is het pand uiterst goed bereikbaar dankzij gratis parkeermogelijkheden en langzaam verkeer. Bovendien bevindt de autosnelweg E313-314 zich op korte afstand, waardoor de connectiviteit naar omliggende gebieden optimaal is.

Voor meer informatie of om dit handelspand te bezichtigen, neem gerust contact met ons op. Dit is een unieke kans om uw bedrijf te vestigen op een prominente locatie in Kermt. De eigenaar kijkt er naar uit om u te verwelkomen.

Instapklaar

Top-logging

160m2

Gratis parking

Kenmerken

Bekijk de uitrusting van dit pand

N

160 m2

N

Handelsruimte + bergruimte

N

Toilet

N

Keuken leidingen voorzien

N

Volledig ingericht

N

Energiezuinig

Plannen

Bekijk de attesten 

Afspraak?

Afspraak maken?

Contacteer de eigenaar rechtstreeks zonder tussenkomst van een makelaar

10 + 14 =