INfo

Exclusieve villa in landelijke stijl.

Deze riante villa, gekenmerkt door zijn hoge afwerkingsgraad, lichtrijke ruimtes en prachtige tuin, beschikt over een ruime polyvalente ruimte, ideaal voor de uitoefening van een vrij beroep of B&B.

Via de inkomhal stappen we binnen in de lichtrijke leefruimte. Het doordacht ontwerp zorgt voor een optimaal contact met de tuin vanuit de leefruimte en open keuken. De hoge plafonds en het mooie zicht op de tuin met zwembad zijn enkele kenmerken die deze ruimte zalig maken om in te vertoeven. De keuken is volledig uitgerust met moderne inbouwtoestellen. De gezellige zithoek is uitgerust met een gashaard. Verder beschikt het gelijkvloers over een ruime wasplaats/berging, dubbele garage, fitnessruimte, gastentoilet en vestiaire.

Een polyvalente ruimte van +/- 50m2, geschikt als kantoor- of praktijkruimte of ontbijtruimte voor B&B, bevindt zich eveneens aanpalend aan de inkomhal. Deze ruimte heeft een aparte inkom en een apart toilet.

Via de leefruimte nemen we enkele trappen naar boven en komen we terecht op een tussenniveau met de gezellige TV-hoek met gashaard. Op de 1ste verdieping vinden we 4 slaapkamers met evenveel badkamers en 1 toilet. Het deel boven de praktijkruimte is volledig ingericht als speelkamer. De master slaapkamer beschikt over een ruime dressing en gashaard.

De Z-W oriëntatie van het perceel zorgt voor veel zon op de verschillende terrassen. In de tuin beschikt deze exclusieve villa over een zwembad, een overdekt terras en een bijbouw met extra garage, fietsen- en tuinberging. Het achterliggend gebied zorgt voor een prachtig vrij uitzicht en optimale privacy. De tuin is voorzien van een automatisch sproeisysteem. Een waterput van 30.000 liter is voor handen.

De eigenaars hebben kosten noch moeite gespaard om de villa kwalitatief af te werken. Zo is de woning uitgerust met o.a. een inbraak alarm systeem, een elektrische toegangspoort, duurzame kwalitatieve materialen, vloerverwarming, parlofoon, kwalitatieve binnen en buitenverlichting, inbouwkasten, domotica, zonnepanelen, zonneboiler en warmtepomp, kortom te veel om op te noemen.

Ook de ligging is een troef! Deze villa ligt op een mooi vlak perceel van 3.220 m2, en is gelegen dichtbij het ziekenhuis ZOL, het golf domein van Stiemerheide en de E314. Het perceel aan de rechterkant van de woning (+/- 1600 m2) kan mogelijk verkaveld worden als aparte bouwgrond. 

EPC: 67,59 kWh/m2 

Voor bijkomende informatie of een bezoek, aarzel niet ons te contacteren (info@myhome4you.be of 0470/017.016).

Ruime villa voorzien van alle comfort en luxe

Prachtige tuin met zwembad

Polyvalente ruimte als kantoor, praktijkruimte of B&B

Woon oppervlakte 520 m2

Kenmerken

Bekijk de voornaamste uitrusting van dit pand

N

Ruime open leefruimte

N

Modern uitgeruste keuken

N

Kantoor of praktijkruimte 50 m2

N

Binnenstaanplaats voor 3 wagens

N

Zonnepanelen

N

Alarm installatie

N

Automatisch sproeisysteem

N

4 slaapkames en 4 badkamers

N

Prachtig aangelegde Z-W tuin

N

Zwembad met mooie terrassen

N

Ruime parkeer gelegenheid

N

Zonneboiler

N

Vloerverwarming

N

Regenwaterput

N

Fitness ruimte

N

3220 m2 terrein

N

520 m2 woonoppervlakte

N

Zeer energiezuinig

N

Warmtepomp

N

Domotica

N

3 gashaarden

Plannen

Plannen en attesten

Afspraak?

Afspraak maken?

Contacteer de eigenaar rechtstreeks zonder tussenkomst van een makelaar

14 + 15 =